Önismeret – Fejlődés – Pszichológia – Életérzés – Közösség

A Lifelong Journey Academy célja, hogy teret és lehetőséget nyújtson mindazok számára, akik szeretnék önmagukat megismerni és fejleszteni, életüket jelentőségtelibbé, boldogabbá, sikeresebbé tenni. Az Akadémia ötlete évekkel ezelőtt fogalmazódott meg bennünk egy toszkán utazás során. A táj szépsége, az élmények, és az olasz életérzés megihletett bennünket és elhatároztuk elindítjuk Akadémiánkat.  Sok év vezetői, tanácsadói, pszichológiai tapasztalattal a hátunk mögött úgy döntöttünk, nemcsak az irodánkból, rendelőnkből szeretnénk csinálni azt, amit egyébként imádunk, hanem elvisszük olyan helyre, ami feltölt, inspirál, transzformál és mindeközben fergeteges élményt nyújt.

Ötvözzük az utazást, fejlődést, életérzést, élményt és a pszichológiát.

A LLJA nem a szó hagyományos értelmében vett akadémia, hanem a szándékaink szerint az értelmes élet iskolája. Az Akadémia kurzusain olyan területek kerülnek fókuszba, mint önmegvalósítás, önismeret, életvezetés, stresszkezelés, érzelmi intelligencia, krízisek kezelése. De olyan kérdésekkel való foglalkozást is megcéloz, hogy hogyan gazdálkodjunk életünkkel és lehetőségeinkkel, mi motivál, mi a célom az életemben.

Neked szól, ha…

  • kíváncsi vagy, mi rejlik benned, milyen lehetőségeid vannak,
  • nincsenek olyan barátaid, akikkel most épp utazhatnál, de jól jönne egy szuper közösség,
  • szeretnél én-időt,
  • szeretnél új útitársakat, új embereket megismerni,
  • érdekel a pszichológia, és szívesen beszélgetsz az élet nagy kérdéseiről másokkal,
  • szeretnél kimozdulni a mindennapi körforgásból,
  • úgy érzed elakadtál az életedben,
  • nyitott vagy egy különleges élményre.

Kik vezetik a programokat?

Pszichológusok, akik barátok, szenvedélyes utazók, szeretik a minőségi időtöltést és az inspiráló környezetet. Mindketten szabad gondolkodású, empatikus, optimista, az önmegvalósítás útján járó és azon tapasztalattal rendelkező szakemberek.  Közös még bennünk a szakmai igényesség, a pozitív életszemlélet, az üzleti és pszichológiai tapasztalat.

Sárkány Anita

pszichológus, tréner, coach

Anita a HRzone Tanácsadó Kft. ügyvezető-tulajdonosa, 15+ év hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkezik. Különböző önismereti, vezetőfejlesztő program megálmodója; Európa számos országában, Közel- Keleten vezetett fejlesztő programokat, képzéseket. Támogatja ügyfeleit a fejlődésben, hogy arra figyeljenek, ami igazán fontos a boldog, kiegyensúlyozott élethez.

„Két dolog inspirál, az utazás és jó közösség. A Lifelong Journey Academy ötvözi mindkettőt, és már elejétől fogva imádom.”

Somogyi Angelika

tanácsadó szakpszichológus, mindfulness oktató, tréner

Angelika pszichológiai pályafutása előtt több évtizedet töltött a versenyszférában, amelyből 15 évet vezető pozícióban. Jelenleg tanácsadó szakpszichológusként magán praxisában felnőttekkel foglalkozik. Vállalati célok támogatásában coaching pszichológusként és trénerként az egyéni terápiák tapasztalatát módszertani elméletekkel ötvözi.

„Az élettel való elégedettség megéléséhez önmagunkhoz és másokhoz való kapcsolódásunk képessége kulcsfontosságú. Különleges élmény számomra a Lifelong Journey Academy keretében olyan programokat alkotni, amelyek mindkettőre lehetőséget teremtenek.”