A WHO kimutatása szerint az egészséget meghatározó tényezők közül 43%-ban az életmódunk a meghatározó. A helyes és tudatos életvitellel az egészségünk hosszú ideig megtartható, fizikai egészségünknek pedig önértékelésünkre is hatása van. Az egészséges életmód kialakítása nem könnyű, próbára teszi akaraterőnket, kitartásunkat, sokszor a környezetünkkel való kapcsolatunkat is. Gyakran előfordul, hogy hiányzik az életmódváltáshoz szükséges elszántság, tervezés, a magunkba vetett hit és a támogató környezet, amelyek a sikeres váltáshoz kulcsfontosságúak. Az életmódváltás viselkedés változáson keresztül valósul meg, amelynek különböző szakaszai vannak. Az életmódváltó tréning segít az ezen szakaszokra jellemző kihívásokkal megbirkózni. A tréningen lehetőség nyílik az egyéni folyamat kidolgozására, a lehetséges nehézségek számbavételére, azokra való felkészülésre, erősségek, támogatást nyújtó erők azonosítására.

A tréning azoknak nyújt hasznos segítséget,

  • akiknek még kell egy kis motiváció,
  • akik nem tudják, hogyan kezdjék el,
  • akik nem számíthatnak támogató környezetre,
  • akinek nincs kidolgozott tervük a változtatásra,
  • akik többször megpróbálták, de eddig mindig visszaestek a kiinduló helyzetbe.

Életmódváltó tréningjeim az alábbi területeken nyújtanak segítséget a sikeres életmódváltás megvalósításához:

  • testsúlycsökkentés
  • dohányzásról való leszokás
  • egészségmagatartás fejlesztése (egészséges táplálkozás, sport)

A tréningen résztvevőkön magukat és problémájukat újraértékelve motivációjukat megerősítik,elköteleződnek tervük mellett. Empatikus környezetben egymást támogatják és működő technikákat tanulnak meg a megvalósításhoz. A sikeres életmódváltása résztvevőknél növeli az énhatékonyságot, az önelfogadást és erősödik az önbizalom érzése is.

További részletekről és a következő tréning időpontjáról, helyszínéről telefonon, e-mailben vagy az alábbi űrlap segítségével érdeklődhet.

Jelentkezés

Jelentkezni és érdeklődni az alábbi elérhetőségeken vagy az űrlap kitöltésével lehetőséges.

pszichologus@somogyiangelika.hu
+36 20 4282 294
[contact-form-7 404 "Not Found"]